Aanmelding

U kunt zich op verwijzing van uw huisarts aanmelden. Dit kan telefonisch op 040-2260443. Tijdens gesprekken met cliënten kan de telefoon niet worden opgenomen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in op het antwoordapparaat. Uw wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Daarnaast is het mogelijk u aan te melden via de mail: cdelenne@hslnet.nl. Of u maakt gebruik van het aanmeldingsformulier op deze website. Graag zou ik u willen vragen om bij het eerste gesprek het volgende mee te brengen: verwijsbrief huisarts, legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas.

Als in de telefonische aanmelding duidelijk wordt dat uw probleem en hulpvraag passen binnen het aanbod van de praktijk, dan worden er een aantal gegevens genoteerd (naam, adres, telefoonnummer etc.) en wordt met u een afspraak gemaakt voor een eerste gesprek. U wordt op de wachtlijst geplaatst als er op korte termijn geen mogelijkheid is voor een gesprek.

De wachttijden zijn wisselend. Bij Wachttijd vindt u de huidige wachttijd.

Mocht het echter zo zijn dat de wachttijd te lang zal duren, dan zal u geadviseerd worden contact op te nemen met collega’s in de regio.